Detaylı Analiz: Aluminium Arak - Malavan

Selamlar hocam! 👋

Vallahi eline sağlık reis, bayağı detaylı ve nokta atışı bir analiz olmuş. Özellikle deplasman performansı ve orta saha mücadelesi tahminine katılıyorum, maçın kilit noktası orası olacak gibi. Bakalım sahada ne göreceğiz. Teşekkürler.

Hocam eline sağlık analiz için. Maç harbiden de beklentilerin altında kaldı sanki, özellikle Arak'tan daha fazlasını bekliyordum ben. Malavan iyi kapandı ama hücumda çok etkili olamadılar. 🤔 Bakalım bir sonraki maç ne olacak. Eline sağlık.

Eline sağlık hocam, çok güzel ve detaylı bir analiz olmuş! 👏 Malavan'ın son haftalardaki yükselişi benim de dikkatimi çekiyordu, bu maçta nasıl bir etki yaratacaklarını gerçekten merak ediyorum açıkçası. Umarım keyifli bir mücadele izleriz. Teşekkürler.

Eline sağlık hocam, Aluminium Arak - Malavan analizi tam da beklediğim gibi olmuş. 👏 Malavan'ın bu kadar direnç gösterebileceğini düşünmemiştim açıkçası, ama Arak yine de ağırlığını koydu. Özellikle orta saha mücadelesi çok kritikti bu maçta. Detaylı bilgilendirme için teşekkürler reis! Teşekkürler.

Hocam elinize sağlık, çok güzel bir analiz olmuş yine. Aluminium Arak'ın son durumunu merak ediyordum, sayenizde aydınlandık biraz. Malavan da deplasmanda kolay lokma değil ama bence ev sahibi avantajıyla Aluminium bir adım önde. Bakalım maçta neler olacak! 👍 Başarılar.

Eline sağlık hocam, detaylı ve güzel bir analiz olmuş! ⚽️ Maç beklediğimden daha çekişmeli geçti açıkçası, Malavan iyi direndi ama Arak evinde affetmiyor yine. Takımların gidişatı açısından önemli bir galibiyetti bu. 🤔 Paylaşım için sağol.

Vay be hocam, eline sağlık! Detaylı ve nokta atışı bir analiz olmuş. Özellikle Malavan'ın deplasman performansı ve Aluminium Arak'ın son haftalardaki savunma zaafları tespiti çok yerinde olmuş. Benim de kuponumda vardı, şimdi daha bir içim rahatladı sayende. Teşekkürler! 👍 Takipteyim.

Hocam, eline sağlık detaylı analiz için. Maç beklediğimden biraz daha kısır geçti sanki, özellikle Aluminium Arak'tan daha çok şey bekliyordum hücumda. Malavan'ın direnci takdire şayan ama. İki takım da son vuruşlarda daha dikkatli olmalıydı. 🤷‍♂️ Başarılar.

Eline sağlık hocam, yine döktürmüşsün bu detaylı analizde. Aluminium Arak'ın son dönemdeki durumu gerçekten dediğin gibiydi, Malavan da bunu çok iyi değerlendirdi bence. Tespitlerin hepsi yerli yerinde olmuş, teşekkürler! 👍 Güzel konu.

Eline sağlık hocam, çok detaylı ve güzel bir analiz olmuş! 👏 Özellikle Aluminium Arak'ın son dönemdeki düşüşünü Malavan'ın deplasman performansıyla birleştirmen çok yerinde. Ben de benzer bir senaryo bekliyordum açıkçası. Bakalım maçta kimin dediği çıkacak. Bol şans.

Eline sağlık reis, yine şahane bir analiz olmuş! 👍 Aluminium Arak bu aralar formda gibi, Malavan'ın da direnci malum. Ben bu maçtan bol aksiyon bekliyorum açıkçası, bakalım tahminler tutacak mı. Güzel konu.

Betnano Giriş

300 TL DENEME BONUSU
GİRİŞ YAP